Ny Danske Spil konkurrence – svar og vind 10.000 kr.

danske spil konkurrence - svar og vindLige nu kan du vinde op til 10.000 kr. – her og nu. Du skal svare på et enkelt spørgsmål, der afhænger af, om du går efter den største præmie eller den største vindersandsynlighed. Så hvad går du efter?

Klik her og vær med i konkurrencen om 10.000 kr. på Danske Spil

Der er ingen købsbetingelser eller andre krav ud over svar på spørgsmål og oplysning af kontaktdetaljer. Det indtastede telefonnummer vil kun blive brugt til at kontakte vinderen.

Læs også: Quiz med Live Blackjack og 10.000 kr. i kontanter‏

Live Blackjack quizzen løber til og med den 14. feberuar

Svar og vind 10.000 kr. – hvad vil du vælge?

Danske Spil spørger altså om, hvordan du vil bruge din vinderchance. Går du efter den største præmie eller den største vinderchance, når du spiller?  Klik og vælg, hvad du vil spille med om.

KLIK HER for at vinde 10.000 kr. med en mindre sandsynlighed

KLIK HER for at vinde 1.000 kr. med en større sandsynlighed

Konkurrence­betingelser for Danske Spil konkurrence

I denne kampagne om svar og vind udstedt 400.000 lykkenumre, og i forbindelse med valg af ”største præmie” eller ”største vinderchance”, vil du få tildelt et lykkenummer. Der er 1 lykkenummer, som er gevinstgivende med en kontant gevinst på 10.000 kr,. og 10 lykkenumre er gevinstgivende med en kontant gevinst på 1.000 kr. Vinderne bliver kontaktet direkte.

Du kan kun deltage 1 gang i konkurrencen.

Konkurrencen løber fra i dag og en måned frem, nemlig til den 28. februar 2016. Alle, der vælger ”største præmie” eller ”største vinderchance”, og et validt og gyldigt telefonnummer, deltager i konkurrencen. Det indtastede telefonnummer vil kun blive brugt til at kontakte vinderen.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt vores Kundecenter på 36 37 15 55. Du skal være 18 år for at deltage i konkurrencen.

2 tanker om “Ny Danske Spil konkurrence – svar og vind 10.000 kr.”

  1. Hej.
    Vil du være interesseret i at lave et opslag om Konkurrencer Nonstop.?
    Jeg har fornyet hjemmesiden med fokus på rigtige konkurrencer uden opringninger og spam.

    I min kamp for at komme op og vinde over survey-siderne, er jeg på udkig efter relevante links – Og derfor skriver jeg til dig.

  2. Hej Mark

    Du kan naturligvis købe annonceplads, hvis du er interesseret. Hvis du har andre ideer til et samarbejde, som vil være positivt for begge parter, så er du velkommen til at kontakte mig igen. Mvh. Peter

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.