Sådan finder du de bedste konkurrencer

Leder du efter en rigtig god konkurrence på nettet, men ved du ikke helt, hvor du skal lede? Der er masser af forskellige slags lodtrækninger og give-aways at finde derude, og det ved du måske allerede. Men hvor finder man de bedste konkurrencer? Her kigger vi nærmere på en række nemme måder at finde de bedste af de bedste på.

Kig runde omkring på vores konkurrenceside

Ja, det er selvfølgelig helt oplagt, at vi lige vil nævne Konkurrenceside.dk. Vi leder selv efter de bedste konkurrencer, og vi lægger dem naturligvis op, når vi finder dem. Det er vores egen lille hobby, og forhåbentlig kan du også få glæde af den. Du kan kigge på de forskellige kategorier, og du kan også bare surfe lidt rundt.

Besøg andre konkurrencesider

Vi må indrømme, at der også er mange andre konkurrencesider derude end vores konkurrenceside. Vi kigger selv på nogle af disse, og en af dem er Konkurrencer Nonstop. Her kan du finde en lang række forskellige give-aways. Denne konkurrenceside opdateres meget ofte, så der er altid nye og spændende konkurrencer at deltage i. Der er forskellige muligheder for at søge, og du kan også dele lodtrækninger og stille spørgsmål.

Tilmeld dig nyhedsbreve

Når du deltager i konkurrencer kan du kigge efter, om du kan tilmelde dig et nyhedsbrev. Ofte kan du nemlig vinde præmier, hvis du tilmelder dig et nyhedsbrev på hjemmesiden. Det er ikke sikkert, at du vinder, men du kan også være blandt de første, der får besked om nye tiltag og give aways.

Få henvisninger fra venner

Mange konkurrencer tilbyder ekstra lodder i en konkurrence, hvis du er villigt til at henvise venner og bekendte til deres konkurrencer. Måske har du nogle venner, som du kan skiftes til med at dele henvisninger og gode tilbud om konkurrencer.

Søg efter konkurrencer på Google

Du kan også bare gå i gang med at søge efter lodtrækninger og andet på internettet. Prøv at søge efter relevante ord som “konkurrencer”, “præmier” og “gaver” . Det kan tage lang tid, så umiddelbart er det nemmere bare at kigge med her på siden.

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.