Vind en drømmerejse til USA med fly og 4-stjernet hotel

Vind en drømmerejse

Kunne du tænke dig at vinde en drømmerejse til USA med fly og 4-stjernet hotel? Og med billetter til at se NHL og NBA live? Sådan skriver TouchDown.dk om den US Road Trip Pakke, du lige nu kan vinde i en Nordicbet konkurrence. Det er let at være med, for du skal blot spille på forskellige NFL, NHL og NBA kampe. Du kan gå direkte til Danmarks bedste online bookmaker og være med i konkurrence her!

Læs også: Få en af Danmarks største velkomstbonusser

Nedenfor skal vi kigge lidt nærmere på den konkurrence om en drømmerejse til USA. Se et af vores Facebook-opslag herom:

Konkurrence om en US Road Trip Pakke

En ny konkurrence om en US Road Trip pakke for to personer finder sted hver mandag, syv uger i træk. Du optjener et lod (op til 3 lodder pr. spiller pr. uge) til den efterfølgende konkurrence, hver gang du har fem vindende væddemål på NFL, NHL og/eller NBA i en kampagneuge (hvert væddemål placeret på NFL, NHL eller NBA med en minimumindsats på 50 kr. og til minimumsodds 1,50). Få sikret dig dine lodder til konkurrencen allerede nu!

Tilmeld dig konkurrence i dag og begynd at placere væddemål, der kan forvandle din drøm om et US Road Trip til virkelighed!

US Road Trip Pakken består af en USA-flyrejse for dig og en ven til enten Miami eller Los Angeles (destinationen afgøres af lodtrækningen). Hertil kommer billetter til dig og en ven til en NBA og NHL kamp med $750 i lommepenge. Indkvartering vil ske fem nætter på et 4-stjernet hotel på datoerne fra onsdag den 22. marts 2017 til mandag den 27. marts 2017. Endelig vil der være væddemålsbankroll, hvor hver vinder vil deltage i en betting-konkurrence med andre Team Miami- eller Team LA vindere.

Det er vindernes eget ansvar at arrangere visum for dem selv før afrejse og at medbringe et gyldigt pas.

Der er syv lodtrækninger i alt, og den ugentlige lodtrækning vil finde sted på mandage efter hver kampagneuges afslutning. Den første finder sted mandag den 16. januar, og den sidste finder sted den 27. februar. Vinderen vil blive kontaktet umiddelbart efter. Der tilbydes ikke kontanter for billetterne eller præmierne. Hvis du ikke kan deltage i begivenheden, uanset årsagen, så mister du retten til billetterne, og en anden kunde vil blive udtrukket. Datoerne for begivenheden er fastlagt og kan ikke ændres.

Se lidt mere om Nordicbet her:

Sådan deltager du i konkurrencen

Tilmeld dig konkurrencen første gang, du er med. Du optjener nye lodder alle dage i ugen, efter du har tilmeldt dig (en kampagneuge løber fra mandag kl. 10.01 CET til den følgende mandag kl. 10.00 CET) og alle dage efter tilmelding frem til kampagnens slutdato. Fem væddemål på NFL, NHL/NBA, der går hjem, indenfor en kampagneuge, hvert til minimumsodds 1,5 og mindsteindsats på 50 kr., optjener dig et lod. Ti vindende væddemål vil give to lodder osv. Det maksimale antal af lodder, der kan optjenes pr. spiller pr. kampagneuge er 3.

Regler for US Road Trip drømmerejse

Du skal tilmelde dig, for at kunne optjene lodder og være kvalificeret til konkurrencen om en drømmerejse. Du behøver kun at tilmelde dig én gang, men du begynder først at optjene lodder fra ugen hvor du tilmelder dig. Tilmelder du dig fx en onsdag, så vil du modtage lodder optjent mandag og/eller tirsdag i den samme uge, samt naturligvis de resterende dage i ugen, men du vil ikke optjene lodder fra spil, der er placeret i den foregående uge.

Denne kampagne gælder fra indtil kl. 23.59 (CET) den 26. februar 2017. Det er kun NordicBet kunder fra Danmark, Norge og Sverige kan deltage. De kvalificerende væddemål kan placeres prematch og/eller live, og fra desktop og/eller mobil. Kombinations- og systemspil tæller med, så længe mindst ét valg i kombinationen/systemet er fra NFL/NHL/NBA, til minimumodds 1,50 og indsatsen er min. 50 kr.

For at vindende væddemål kan optjene lodder i en specifik kampagneuge, så skal begivenhederne afgøres indenfor kampagneugen. F.eks., placeres et væddemål fredag i uge 1, men afgøres i mandag i uge 2, så tæller væddemålet til optjeningen af lodder i uge 2. Ved at deltage i denne kampagne indvilliger du i, at NordicBet har lov til at benytte dit navn, billede og detaljer fra eventen på sociale medier, til PR og bloggen, såfremt de ønsker at gøre dette.

Flere konkurrencebetingelser

Ledelsen har ret til, at ændre denne kampagne om en drømmerejse på ethvert tidspunkt i kampagneperioden. Generelle NordicBet vilkår og betingelser er gældende.

Når du optjener lodder, så vil det altid være til den følgende mandags lodtrækning. Kampagneugerne er som følger (alle tider er i CET): UGE 1 = 9. jan kl. 10.01 – 16. jan kl. 10.00, UGE 2 = 16. jan kl. 10.01 – 23. jan kl. 10.00, UGE 3 = 23 jan kl. 10.01 – 30. jan kl. 10.00, UGE 4 = 30. jan kl. 10.01 – 6. feb kl. 10.00, UGE 5 = 6. feb kl. 10.01 – 13. feb kl. 10.00, UGE 6 = 13. feb kl. 10.01 – 20. feb kl. 10.00, UGE 7 = 20. feb kl. 10.01 – 27. feb kl. 10.00.

I hver uge under konkurrenceperioden, vil en (1) vinder blive belønnet med en US Road Trip pakke. Første lodtrækning finder sted den 16. januar 2017, den sidste den 27. februar 2017. Vinderen vil blive kontaktet af NordicBet via telefon. Hvis de ikke er i stand til, at komme igennem til den vindende spiller indenfor 7 dage efter lodtrækningen, vil præmien tildeles en anden spiller, som vil blive fundet efter lodtrækning.

Fem (5) vindende væddemål på NFL/NHL/NBA indenfor en kampagneuge (tidspunkt for afgørelse falder i kampagneugen), med en mindsteindsats på 50 kr. og til minimumsodds 1,50, vil give et (1) lod til den efterfølgende mandags lodtrækning. Ti (10) vindende væddemål = to (2) lodder, femten (15) = tre (3) lodder (samme betingelser). Hver deltager kan maksimalt optjene tre (3) lodder pr. uge til den efterfølgende lodtrækning.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.