Vind 5 x iPhone 7 og mere end 10.000 kr. i kontanter helt gratis

Lige nu ha Danske Spil Bingo nogle lækre konkurrencer, og det mest fantastiske er, at du kan være med helt gratis. Der er nemlig to konkurrencer, hvor der ikke er krav om andet, end at du tilmelder dig. Først kan du tilmelde dig på Danske Spil her. Herefter kan du være med i de to konkurrencer via følgende links:

Vær med i konkurrencen om 5 x iPhones 7 i Vinter Bingo her

Deltag i konkurrencen om 2 x 500 kr. hver eneste dag her

I det følgende kigger vi nærmere på Danske Spil Bingos nyhed om, at du kan spille vinterbingo med mobilen og vind en iPhone 7. I denne beskrivelser fremgår det, hvordan du kan spille, hvis du spiller vinterbingo. Men vær opmærksom på, at du faktisk ikke behøver at spille bingo for at være med i konkurrencerne. Leder du efter flere konkurrencer, så kan du også kigge på vores side med casinokonkurrencer. Det er generelt konkurrencer, som du kan deltage i gratis. Oftest skal du blot indtaste dine oplysninger, og måske skal du lige besvare et enkelt spørgsmål

Vintertid er bingotid – vind iPhone 7

Som nævnt ovenfor skriver Danske Spil Bingo, at det – når det er koldt og vådt – er oplagt at finde mobiltelefonen eller din tablet frem og hygge sig med et bingospil. I denne vintertid kan du ved at spille med fra mobilen vinde en lækker iPhone 7. Danske Spil Bingo sætter endda 5 styks på højkant, så chancerne for, at du vinder, er ekstra store! Det eneste, du skal gøre, er at tage et spil bingo fra mobiltelefonen og din tablet. Som nævnt ovenfor kan du altså også deltage helt gratis her: Vær med i konkurrencen om 5 x iPhones 7 i Vinter Bingo her

Der trækkes lod om alle vindere af en iPhone 7 i uge 9. Vindere får direkte besked umiddelbart herefter.

Deres chatværter er også klar i Stjernedrys med kontanter som pengepræmier fra om torsdagen til om søndagen fra kl. 20 til kl. 23. Som altid er jackpotten på min. 10.000 kr. Se mere på vores Facebook-side:

Vind kontanter hver dag

Du kan også deltage i Danske Spil Bingos hyggelige vinterquiz, hvor der trækkes lod om 2 x 500 kr. hver eneste dag i hele kampagneperioden. Der kommer et nyt spørgsmål til dig hver dag, og man kan vinde 2 x 500 kr. hver eneste dag frem til den 26. februar. Der uddeles altså mere end 15.000 kr. i præmier. Du kan også deltage i denne konkurrence her: Deltag i konkurrencen om 2 x 500 kr. hver eneste dag her

Som nævnt ovenfor løber kampagnerne til og med den 26. februar 2017. Vindere i quizzer fra uge 7 trækkes mandag den 20. februar, mens vindere i quizzer fra uge 8 trækkes mandag den 27. februar. Konkurrencerne er, som det gerne skulle fremgå af ovenstående, ikke købsbetingede. Du kan også deltage via de links, som der er indsat ovenfor. Er du ny spiller på Danske Spil Bingo, er det en fordel for dig, hvis du oprette dig lige her, inden du begynder at deltage.

Vind 5 x iPhone og kontanter

Måske spiller du normalt ikke bingo, men et lille tip er alligevel at tilmelde sig Danske Spil Bingo via links ovenfor. Danske Spil Bingo er Danmarks eneste bingohal på nettet, da de er de eneste, der har tilladelse fra Spillemyndigheden i Danmark. At de har tilladelse herfra betyder, at du aldrig behøver at være nervøs for tilmelding og spil i deres online bingohal.

Fra du tilmelder dig kan du være sikker på, at dine oplysninger er sikre. Hvis du beslutter dig for at spille for dine egne penge, så er dine penge også sikret af deres systemer. Du skal faktisk logge ind med NemID, hvis du vil spille, så dermed er risikoen for, at der kan ske svindel meget lille. Det er en af grundene til, at vi ikke har problemer med at anbefale spil på Danske Spil Bingo. Danske Spil er i øvrigt også Danmarks største spiludbyder, så du kan være helt sikker på at blive behandlet ordentligt og retfærdigt på denne spilleside.

Sider du med andre spørgsmål, så er du altid velkommen til at stille dem her, fx i et kommentar felt nedenfor. Vi skal gøre vores bedste for at besvare dig hurtigst muligt. Går dit spørgsmål på Danske Spil, så kan du også kan du også kontakte spiludbyderen direkte. De svarer typisk meget hurtigt, så du ikke behøver at vente længe, inden du kan komme videre.

Bingospillet

Selv om du slet ikke behøver at spille bingo for at vinde din iPhone 7 eller kontanter, så kan vi jo altid lige kigge lidt nærmere på bingospillet. Spillet spilles som flerspiller bingo, hvor flere deltagere spiller bingo i samme trækning mod hinanden. Flerspiller bingo kan på Danske Spil Bingo spilles i forskellige varianter, herunder Variant Bingo, Klassisk Bingo eller 90 kuglers Bingo.

Flerspiller Bingo kan udelukkende spilles med mindst to spillere, der har købt spilleplade(r) til det pågældende spil. Er der mindre end to spillere, der har købt spilleplade(r) til et spil ved spillets planlagte start, sættes spilleres indbetaling tilbage til deres netspilskonto.

Bingo Spillepladen

Spillere skal for at deltage i bingo om eksempelvis en iPhone 7 erhverve en eller flere spilleplader til relevante spil. En spilleplade består af enten en kvadrant (Klassisk Bingo), 3 kvadranter (Variant Bingo) eller 6 kvadranter (90 kuglers Bingo). For Klassisk og Variant Bingo er en kvadrant på 5×5 felter, dvs. i alt femogtyve numre. En kvadrant kan inddeles i fem søjler, og tal placeres i søjler fra venstre mod højre efter følgende interval: 1-15, 16-30, 31-45, 46-60 og 61-75.

Inden for hver søjle står tallene dog ikke i numerisk rækkefølge. I 90 kuglers Bingo består en kvadrant af 3×9 felter, dvs. i alt syvogtyve numre. En kvadrant i 90 kuglers Bingo kan inddeles i 3 rækker med 5 tal på hver række i følgende interval: 1-9, 10-19, 20-29, 30-39, 40-49, 50-59, 60-69, 70-79 og 80-90. Inden for hver søjle står tallene ikke i numerisk rækkefølge. For flerspiller Bingo kan der udelukkende købes spilleplade(r) til det førstkommende spil.

En spilleplade genereres ved hjælp af en tilfældighedsgenerator. Den er således ikke unik, hvorfor to eller flere spillere således kan have samme spilleplade i et spil.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.